Back to All Events

Tantrafestival

  • Odessa 3 Ter Gouwstraat Amsterdam, NH, 1093 JX Netherlands (map)

Het 18e Tantra Festival.
Aanmelden via de volgende link: https://www.chipta.com/.../het-18e-tantra.../event-info/
Op zondag 6 november 2022 organiseren wij het 18e tantra festival, deze keer in Odessa - Muiderpoort (voorheen Mirror Centre).
We hebben een bijzonder inspirerend programma, zowel vernieuwend als vertrouwd, je kunt het inzien via de volgende link: https://www.tantratraining.nl/PDF/tantrafestival22_v4.pdf
Het tantra festival is een jaarlijks terugkerende unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van tantra, biodanza, e.d. zoals die op dit moment in Nederland gegeven worden. In 2004 was dit het eerste tantra festival in Nederland, de voorgaande 17 festivals organiseerden wij in Djoj in Rotterdam. Er waren gemiddeld 300 deelnemers met 36 workshops verspreid over negen zalen gedurende een hele dag.
Op dit festival in Odessa Muiderpoort zijn er weer ongeveer 36 workshops. De inschrijving start om 11.45 uur, de eerste workshop is van 13.00 uur tot 14.45 uur, de tweede van 15.15 tot 17.00 uur. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is het diner. De volgende workshops zijn van 19.00 uur tot 20.45 uur van 21.15 uur tot 23.00.
De kosten voor het festival zijn € 65.
De kosten voor het diner zijn € 11,50. Je kunt kiezen of je wel of niet een diner wilt.
Het festival biedt kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshops heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Wel houden alle begeleiders er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.
Duidelijke grenzen zijn in het festival belangrijk: geen seksuele handelingen, geen genitaal contact. Als er naakt in de workshop is, wordt dat duidelijk aangeven bij de tekst van de workshop.
Het festival wordt georganiseerd door Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden in samenwerking met Odessa Muiderpoort. Jan en Caroline zullen ook twee workshops geven.
Meer informatie op onze website: https://www.tantratraining.nl/index.php/tantrafestivals
Aanmelden via de volgende link: https://www.chipta.com/.../het-18e-tantra.../event-info/

Earlier Event: August 3
HIEROS GAMOS festival
Later Event: November 26
LIEFDESLUST