Back to All Events

HIEROS GAMOS festival


  • De Banken 45 Dasselaarweg Zeewolde, FL, 3896 LT Netherlands (map)

Hieros Gamos is een ontdekkingsreis naar de diepte van jezelf en de ander. Deze vijfdaagse gathering, gaat over waarachtig leren liefhebben; van jezelf, de ander en het Leven.

Het is tijd om onszelf te eren! Onszelf te zien voor wie we werkelijk zijn. Alle kanten willen gezien worden, van onszelf en elkaar. De donkere, de diepe angsten, de woede en de multidimensionale, vrije, overstijgende, harte volle kanten.

Hieros Gamos gaat in een nieuwe fase in. Na 'Anchoring the light' volgt nu 'Being the light'. Het belichamen van de krachten in het dagelijks leven. De vertaalslag naar het hier en nu. Het Hieros Gamos is overal! Hoe kunnen we respectvol en oprecht zijn in contact? Zonder een vorm van strijd, gelijk willen krijgen, belemmerende angsten, oordelen, onzekerheden, jezelf verstoppen of juist groot maken. Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf en mijn authentieke stroom volgen? Hoe kan ik waarachtig zijn?

In het samenzijn maken we een ontdekkingsreis naar de diepte van onszelf, de ander en het bestaan. We gaan voor het gevoel van Eenheid.

De dagen zullen bestaan uit workshops, rituelen, sharings, dans, sacred space en meer. Het samen aanwezig zijn staat voorop, zonder vooraf vaststaand programma. Het kernteam zal steeds voelen en afstemmen op wat er in het moment kloppend voelt. Het voelt zo rijk om dat in vertrouwen en co-creatie met de wijsheid en expertise van alle aanwezigen te mogen doen. Het kernteam bestaat uit grotendeels nieuwe leden: een frisse energie van acht bezielde mensen, die allen het Hieros Gamos in hun hart dragen

Voel je nieuwsgierigheid, verlangen, betrokkenheid of gewoonweg aangetrokken, wees welkom! Ieders aanwezigheid draagt bij aan de veelkleurigheid en samen creëren we de magie.

Het 5-daagse samenzijn kost €333 inclusief eetpakket vanaf woensdag diner t/m lunch op zondag. Aankomst woensdag tussen 10 en 13u, details volgen via een latere mailing voor wie zich aanmeldt.

Tickets via:

https://hierosgamos.nl/tickets/

Meer over Hieros Gamos: www.hierosgamos.nl

Wanneer onze Ziel samenvalt met het menselijke bestaan ontstaan ongekende mogelijkheden.

Earlier Event: July 18
DEEP summer retreat
Later Event: November 6
Tantrafestival