Annulerings- cancellation policy van Het Potentieel

 

Annuleren van een sessie:

1. Mijn sessies staan meestal ruim van te voren gepland. Agendaruimte is kostbaar. Als je de sessie minder dan 24 uur van te voren annuleert betaal je  € 50,- voorbereidingskosten cq agendaruimte.

2. Als je niet op komt dagen bij een sessie betaal je het totale sessiebedrag.

3. Als je binnen 24 uur annuleert, dan betaal je de helft van de sessie. Er zijn geen uitzonderingen op deze regel.

Annuleren van een jaartraining:

Een jaartraining voorbereiden en organiseren kost veel tijd en energie. Een deel daarvan komt terug in de bijdrage van de deelnemers. Om deelname zo toegankelijk mogelijk te maken zijn mijn prijzen scherp. Dit maakt dat ik  scherpe annuleringsregels heb.

1. Als je voor een training inschrijft betaal je € 200,- inschrijfgeld. Mocht je later besluiten toch niet mee te doen, dan dat krijg je dit bedrag niet terug.

2. Mocht je tijdens de jaartraining ervoor kiezen om uit te stappen dan blijf je verantwoordelijk voor het betalen van het hele traject. In geval van ziekte, waardoor je de training niet kunt volgen, mag je na overleg van een doktersverklaring het trainingsbedrag een jaar  laten staan voor een andere activiteit bij het Potentieel. Betalingsplicht blijft.

3. Ziekte kan ook gedurende de jaartraining voorkomen waardoor je een weekend mist.  De kosten van kok en groepsruimte die in het totaal bedrag van de jaartraining zitten, worden niet vergoed. Verder is hier dezelfde regel van kracht als als bij 2.

4. Beslis je binnen 1 maand voor  aanvang van de training dat je niet mee doet, dan  betaal je 50% van de jaartrainingskosten.

5. Beslis je binnen 1 week voor aanvang van de training toch niet mee te doen, dan krijg je 25% terug

Annuleren losse tantra dag:

Als je deelneemt aan een tantradag en je komt niet opdagen, dan betaal je het hele bedrag. Betaling is altijd vooraf.

Ben je ziek en meld je dit minimaal 24 uur van te voren, dan krijg je 50% terug. Bel je binnen 24 uur af, dan betaal je het totale bedrag.

Ben je ziek en meld je dat een week van te voren, dan krijg je het hele bedrag teruggestort. Een verklaring van de dokter is hiervoor verplicht

Cancellation policy international retreats Andrew Barnes or as AWF facilitator

Deposits are not refundable. After you subscribed and put your deposit, your spot is safe.

If you cancel 14 days before the retreat starts, 50% will be payed back

If you  cancel within 7 days before the event starts, you will get NO refund.

If you cannot come to the retreat because you got sick, we will need a doctors note, so that you do not loose your full amount. Your payed amount can be used within 12 months for another retreat of Andrew Barnes  the Netherlands.

When I am the facilitator of an AWF retreat in whatever country, you get an opportunity to join another retreat where I facilitate within one year.

If you get sick or step out of the retreat during the retreat, no refund will take place.