Back to All Events

NEXT LEVEL VROUW ZIJN - VROUWENWEEKEND


  • 5 Papenvoortse Heide Nuenen, NB, 5674 SL Netherlands (map)

In April 2021 hebben wij Corine & Kinga een vrouwenweekend georganiseerd waarin we vrouwen de kans boden om weer te herbronnen en te verbinden met andere gelijkgestemde vrouwen, na een intense tijd van alleen doen en alleen zijn. De behoefte bleek groot en aan het einde van het weekend was er de vraag om voortzetting in dit najaar. Omdat we nu een grotere locatie tot onze beschikking hebben en de noodzaak van deze bijeenkomsten groter lijkt dan ooit, willen we graag meer vrouwen de kans geven hierbij aanwezig te zijn. We nodigen je van harte uit je bij ons aan te sluiten als jij je geroepen voelt door de thematiek van de heilige seksualiteit die, door haar te ontsluiten, jou als vrouw krachtiger zal neer zetten.

We willen dan heel graag verder borduren waar we in april geëindigd zijn: de vrouwelijke seksualiteit, ons orgastisch potentieel exploreren in de veilige bedding van een vrouwencirkel & sisterhood.

De tijd van nu vraagt nog meer van ons om in je stille midden te kunnen zijn en blijven. En werkelijk te gaan staan voor jouw waarheid en zielsmissie. Als je thuis bent in de geheimen van de heilige seksualiteit lukt dat veel beter. Deze energie is helend, transformerend en bekrachtigend en draagt bij aan de onmetelijke kracht die we in ons dragen. En geeft ons de mogelijkheid onszelf te dragen, ons hart te verwarmen en om ons bewustzijn nog verder te openen. We helpen elkaar herinneren wat de magie van deze energie ons kan brengen en hoeveel kracht er werkelijk in ons bekken huist. Deze energie die al eeuwen onderdrukt wordt, vraagt nu meer dan ooit om weer volledig open te gaan. Voorbij schaamte en ons terug houden, nodigt de bekkenkracht ons vrouwen uit om onze oorspronkelijk potentieel weer/meer te gaan leven.

Tijdens het weekend werken we met de open space methode. Dit betekent o.a. dat we telkens blijven invoelen wat in het moment het meest dienende is voor de groep. We weven samen het weekend.

Dus save the dates 29, 30 en 31 oktober. 3 volle dagen. We hebben een prachtige locatie midden in de bossen van Nuenen, waar we ruimte hebben om in de expansie te gaan met onze energie.
Er is plek voor 20 vrouwen:
We bieden: veganistische maaltijden, 2x overnachting in gedeelde slaapkamer en
alle workshops: meditatie, tantra rituelen, yin yoga, dans, massage, deel rondes.

PRAKTISCH:
Vrijdag 29 oktober 10.30 starten we. Inloop vanaf 10.00 uur
Zondag 31 oktober om 17.00 ronden we af.
Locatie: Nuenen ( Noord-Brabant)
Prijs: € 444,- (incl. BTW. Zakelijke factuur excl. BTW)
Corona maatregelen: Voor aanvang van de retreat stemmen we samen af hoe
we hiermee omgaan. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid. Mocht de retreat
wegens Corona niet door kunnen gaan, dan wordt het volledige bedrag, minus €
25,- organisatiekosten, aan je terug gestort. Lees vooraf de annuleringspolicy van
Het Potentieel: https://www.hetpotentieel.nl/new-page-1

Inschrijven kan door te mailen naar: contact@hetpotentieel.nl. Ben je nieuw voor ons, dan hebben we vooraf een intake gesprek.
Wil je meer info, mail dan naar corine@hetpotentieel.nl of
kingam.sidor@gmail.com

Je plek in de groep is zeker als het volledige bedrag is gestort op de rekening van
Het Potentieel.

Wees welkom lieve Vrouw,
Corine & Kinga


Later Event: November 14
Wel-Zijn in je bekken