Back to All Events

Vrouwenreis naar de piramides van Bosnië


  • villas Layla Visoko Bosnia and Herzegovina (map)

We gaan op reis naar een recent (2005) ontdekte krachtplek in Europa, de piramides bij Visoko in Bosnië- Herzegovina. Elk jaar groeit de kracht van deze bijzondere plek, die een bijdrage levert aan de bewustzijnsontwikkeling en heling van de aarde en al haar bewoners. Een krachtplek waar de sluiers dun zijn en we makkelijker toegang hebben tot onze essentie, onze kracht en authentiek zijn.

Krachtplekken op aarde zijn initiatieplekken, waar we makkelijker toegang hebben tot de diepere lagen in onszelf. Deze krachtplek willen we gebruiken om dieper in onszelf af te dalen, ons hart verder te openen en de creatieve stroom van ons bekken verder te ontsluiten.

De magie van de piramides, staan zowel voor het mannelijke met zijn penetrerende energie (licht) als het vrouwelijke met haar helende voedende kracht. We zullen zowel de piramide van de zon en de Ravne tunnels bezoeken, evenals het  stromende helende water dat in dit gebied zo rijk aanwezig is. De essentie van de energie van de piramides is heling en puur liefdevol Zijn met dat wat is.

Herbronnen heb ik nooit eerder zo sterk en als vanzelf ervaren dan in het gebied rondom de piramides.

Voor deze reis nodigen wij vrouwen uit die willen groeien in eigen verantwoordelijkheid nemen en hun vrouwelijk leiderschap nog meer op willen pakken. Vrouwen die werkelijk willen gaan staan in de schoenen die bewegen in de richting zoals hun ziel het bedoeld heeft. En mogelijk krijg je dat op deze plek nog duidelijker ingefluisterd.

Wij (Kinga en Corine) zetten ons graag in als het gaat om groei in bewustzijn en het ontsluiten van de diepere lagen in het lichaam. De wijsheid die we hebben opgedaan, geven we graag door en we laten ons leiden door de krachten en energieën van deze plek en de vrouwen die deelnemen aan dit groepsproces.

We verblijven in een appartement in de bossen bij de piramide van de zon. We hebben gedeelde slaapkamers.

Er zijn 5 piramides. Piramide van de zon, de maan, liefde, moeder aarde en de draak. Ze stralen allemaal een andere energie uit. De energietuin naast de helende Ravne tunnels heeft labyrinten en krachtige energie plekken, die zich lenen om ons mee te verbinden en rituelen te doen. Ter plekke zullen we samen beslissen waar we naartoe reizen.

We zijn allemaal deelnemer en dat vraagt van ieder inzet, inbreng en verantwoordelijkheid nemen voor dat wat zich wil ontvouwen. Wij faciliteren de reis en regelen alles wat nodig is om het daar zijn mogelijk te maken.

We stemmen elke dag samen af in een meditatie, na een heerlijke yoga sessie van Kinga. Daarin laten we ontstaan wat de bedoeling is voor elke nieuwe dag dat we samen zijn. Ook zullen er momenten van rust en integratie zijn omdat deze plek een intense impact op je zijn kan hebben.

Wil je met ons mee? We kiezen ervoor om met een kleine groep te reizen. Er is plek voor 13 vrouwen.

Om zelf in de energie van de plek te komen, adviseren we om je vooraf een beetje in te lezen, zodat je al in de (af)stemming komt met de plek. (zie onderaan)

Mocht je meer info willen bel dan met Corine 06-16783844 of Kinga 06-24846194

Kosten: € 875,- incl. 6 overnachtingen, eten, auto (die we huren om daar te kunnen reizen) vliegveld pick-up, toegangstickets voor de plekken die we bezoeken. Prijs is Excl. vlucht naar Sarajevo, en overnachting in Sarajevo op de dag voor vertrek, verzekeringen en persoonlijke uitgaven.

Je vliegt de 1e en reist door naar de locatie. Daar zijn we 6 nachten.

De 7e reizen we samen terug naar Sarajevo voor de terugvlucht, tenzij je er zelf voor kiest daar langer te blijven. We proberen zoveel mogelijk samen heen te vliegen naar Sarajevo. Er zal 1 pick up tijd zijn op de 1e. Mocht je anders aankomen, dan is vervoer voor eigen rekening.

Locatie: Holiday home nature Nenox

Aanmelden: contact@hetpotentieel.nl. Voor vragen kun je mailen naar corine@hetpotentieel.nl of kingam.sidor@gmail.com

Vooraf heb je een intake met een van ons, nadat je hebt aangegeven te willen deelnemen.

Wil je wat lezen over de piramides:

www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl

https://www.alwareness.org/bosnische-piramides-zetten-gevestigde-wetenschap-voor-raadsels/

De ontdekker van de piramides: Dr. SemirOsmanagich vertelt:

https://www.youtube.com/watch?v=0sEKQkZOcGc

nog een tip voor de vlucht:

Austrian airlines heeft de goedkoopste vluchten. Vliegen op Sarajevo betekent altijd een tussenstop ergens. Airserbia is ook een mogelijkheid.

En houd je niet van vliegen dan kun je ook met de Flixbus van Amsterdam of Eindhoven naar Sarajevo. Wel een lange zit, maar als je tijd hebt zou je hem kunnen splitsen en een leuke tussenstop ergens maken.