Back to All Events

Wel-Zijn in je bekken

  • Villebraken 10 Sint-Oedenrode, NB Netherlands (map)

Samen met Mascha Loschmann hebben we onze wijsheid en krachten gebundeld in een proeverij over het vrouw zijn in relatie tot haar bekken.
Het bekken , ons centrum, onze dragende schaal, ons midden , onze stilte en onze ontvankelijkheid.
Om het bekken draait het allemaal of op z’n minst veel.

Tantra en Feldenkrais komen samen in deze workshop om je subtiel, energetisch en lijflijk te laten ervaren hoe t in je bekken en met je bekken erbij staat .

De feitelijk voelbare, concrete en daadwerkelijke bot constructie waar al onze energetische levensstroom , sensualiteit en sexualiteit in huisvest , gaan we ervaren als een onlosmakelijke compleetheid en eenheid .

Echt waarnemen, dat je staat.
Echt voelen dat je daar kunt zijn
Echt voelen wat zich daar beweegt,
Echt voelen wat daar stil wordt als het gehoord en gevoeld wordt
En …. Echt voelen dat je daar leeft.

Een bekken dat vanuit waarneming een belichaamd en levend bewustzijn huisvest kan zich verbinden … zonder zichzelf te verliezen. Een bekken dat zich passend kan voelen met een ander bekken in de sexualiteit waar vrouw en man of vrouw en vrouw samen komen

We nodigen jullie van harte uit in deze proeverij en daarna bestaat ook de mogelijkheid om 11-12-13 maart 2022 een deep dive retreat te doen over bekken welzijn in relatie tot je ontvankelijkheid.

Dit gaat over ontvankelijkheid voor jezelf, voor wat leeft, voor wat geleefd wil worden en voor de ander. Ervaar de stromende krachtige energie die in je bekken huist. Belichaming van dit alles brengt je thuis in de volheid van jezelf

Waar: Opthoff, Villenbraken 10 Nijnsel
Wanneer: zondag 14 November 10.00-17.00
Kosten: 110,- ( incl. kop soep bij je lunch)
Aanmelden: contact@hetpotentieel.nl
Meer info: corine@hetpotentieel.nl (www.hetpotentieel.nl) , mascha.Loschmann@gmail.com

ps. De dag en het weekend kunnen los van elkaar ervaren worden. Neem je deel aan beiden dan krijg je 25,- korting op het weekend.

Van harte welkom
Mascha en Corine

Earlier Event: October 29
NEXT LEVEL VROUW ZIJN - VROUWENWEEKEND
Later Event: March 11
WEL-ZIJN IN JE BEKKEN