De-Armouring

Eerst een korte uitleg over wat armour is;

Vanaf onze geboorte hebben we allerlei fijne en minder fijne ervaringen. De minder fijne ervaringen kunnen emotioneel pijnlijk, beperkend of intimiderend zijn. Als we klein zijn, weten we nog niet goed, hoe daarmee om te gaan en hoe ons daarvoor te beschermen. Vaak verkrampen we bij zo’n ervaring en als bescherming sluiten we ons af. Hierdoor ontstaat er een (emotioneel) harnas in het lichaam en de psyche.  
Onze cellen hebben een celgeheugen en slaan deze pijn op als moleculen van emoties. Dit vormt het harnas  (armour) dat gedurende ons leven “harder” kan worden. Het harnas bevat onze patronen van angst, ons gedrag van terugtrekken en ontkenningsstrategieën. Energie die van nature vrij door het lichaam stroomt, stagneert en energiebanen blokkeren, hierdoor wordt de toegang tot gezondheid, welzijn, levensgeluk, vervullende relaties, intimiteit en seksualiteit beperkt.

De-armouring is emotionele bevrijding op cellulair nivo. Het verwijdert het emotionele harnas en de in het lichaam gemanifesteerde spanning wordt bevrijdt. Dit gebeurt door zachte en soms stevige aanraking in het weefsel van de spieren of op de energiebanen.
Heel belangrijk is dat jij je veilig voelt, omdat de oorzaak van hetgeen zich vastgezet heeft vaak in hele onveilige situaties gebeurde. Hier besteed ik veel aandacht aan in de sessie. Ik ondersteun je in het loslaten van de spanning waarbij diepe adem en vaak ook stemgebruik en lichaamsbeweging belangrijke middelen zijn waarop kan worden losgelaten.

Het is een transformerende reis die je energie weer laat stromen, waardoor jij:

-          Meer in je lichaam en je leven aanwezig bent

-          Meer toegang tot je seksuele levenskracht krijgt

-          Meer toegang tot jouw potentieel krijgt

-          Beter bestand raakt tegen stress en druk van buitenaf

-          Stabielere relaties krijgt

-          Gezonder, vitaler en energieker wordt

-          Meer in contact met voelen, en tot grotere zelfexpressie komt

-          Meer levensvreugde ervaart

-          Duidelijker wordt en helder communiceert

-          Zachter en liefdevoller wordt

-          Authentieker en eerlijker wordt

-          Bewuster wordt over je patronen die je niet meer dienen

-          Meer vrijheid gaat ervaren

Mijn kennis en vaardigheden heb ik gekregen van Andrew Barnes (www.awakeningwithin.ngo),
Mal Weeraratne (www.tantricjourney.com), Susanne Roursgaard en de vele de-armouring sessies die ik inmiddels gegeven heb.

De-armouring sessie 2-3 uur: € 250,- (incl) 

Tantric journey sessie 4-5 uur: € 400,- (incl) Lees hier meer