Tantra voor vrouwen

Een van mijn passies is me in  zetten voor het welzijn van vrouwen. Ik inspireer je graag hoe te verbinden met je vrouwenlichaam, hoe in je hart gecentreerd te blijven en hoe om te gaan met je eigen intimiteit en seksualiteit.  Ik nodig je uit helder te leren communiceren  wat jij nodig hebt voor jezelf. Zo leer je volledig verantwoordelijkheid nemen voor je eigen welzijn. Deze wereld vraagt om vrouwen die in hun kracht staan, die zacht en duidelijk durven te zijn en liefdevolle verbindingen aan kunnen gaan. Vrouwen die leven vanuit hun krachtige bekkenenergie en deze weten te verbinden met hun mooie zachte hart energie.

Het vrouwelijk seksueel potentieel ontdekken is het grootste geschenk dat jij je als vrouw kunt geven.

Onwetendheid over hoe een vervuld seksleven te creeëren, verwarrende boodschappen over hoe je als vrouw moet zijn, maakt dat veel vrouwen gefrustreerd en  teleurgesteld zijn over hun seksuele ervaringen. Schaamte, schuldgevoel,  angst, lichamelijke pijn  en onzekerheid  zijn een aantal ingrediënten die ons belemmeren om vol vertrouwen onze krachtige vrouwelijkheid te openen naar de wereld.

 De kracht van de seksuele energie is een groot geschenk waarmee we ons kunnen voortplanten, creëren en helen en zij weet altijd weer door te breken, ondanks de onderdrukking die ze heeft moeten doorstaan.

De vraag is hoe bevrijden we onze seksuele energie van de conditioneringen die het stromen en genieten beperken? Hoe wordt je weer een vrouw die staat in haar kracht? Hoe ontwikkel je orgastisch potentieel? Hoe heel jij jezelf met deze energie? Hoe kan deze energie bijdragen aan jouw levensvreugde en liefde voor alles wat leeft? Hoe kom ik van seks hebben naar liefhebben? Hoe kan ik mij weer energiek voelen?

Met deze vragen en misschien heb je er nog meer kun je terecht bij Het Potentieel. Ik maak een veilige bedding waardoor jij je als vrouw kunt openen en jezelf opnieuw kunt ontdekken. Wie ben je werkelijk en wat is je hartsverlangen. Samen kijken we wat jij nodig hebt om dit hartsverlangen te leven.

Waarvoor kun je bij mij terecht:

-          Coaching

-          Helende bekkenbodemreis met lichaamswerk

-          Fysieke klachten in bekkengebied

-          Beperkende overtuigingen die getransformeerd willen worden

-          Gevraagd advies en wijze raad

Een gelukkige empowerde vrouw is een stralende vrouw: zij heeft ongelooflijke aantrekkingskracht. Ik geloof dat deze wereld beter wordt als wij als vrouw kiezen om vanuit de vrouwelijke waarden te leven en deze weten te verbinden met de mannelijke energie in ons.

Mijn eigen innerlijke reis is mede leidraad voor deze passie. Graag inspireer ik jou als vrouw om je horizon te verbreden en ik nodig je uit medepionier te worden en te kiezen voor een bewust en liefdevol leven. En...... de wereld verbeteren, is beginnen bij jezelf! Je bent van harte welkom.