Tantra Healing Sessie

Picture1.png

Deze sessie is een ontmoeting tussen jou en mij, waarbij jouw intentie voor de sessie leidend is.
Het is dus belangrijk dat je met je eigen intentie / hulpvraag komt.

Het eerste deel van de sessie is een gesprek waarbij we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen en ik ondersteun jou om dieper in contact te komen met dat wat er in jouw leeft. Ik ben ook een luisterend oordeelloos oor.
Daarna gaan we in meditatie om dieper in het lichaam te zakken. als voorbereiding op de aanraking.
Dan neem je een heerlijke douche om alles lekker van je af te spoelen en je huid te prikkelen als voorbereiding op de aanraking.
Een kort tantra ritueel (Hartengroet) en mogelijk nog een  actieve meditatie, zijn de inleiding van de aanraking, die op de massagetafel plaats vindt.

De sessies brengt je dichter bij jezelf en bij jouw innerlijke waarheid, je wordt bewuster, en je lichaam wordt zachter, energieker en voelt krachtiger. Door de op gang gebrachte energie stroom kunnen vastzittende emoties los komen tijdens de sessie, dat is heel natuurlijk. Ik ondersteun je om ze toe te laten.

De veilige bedding, maakt dat je in de overgave kunt gaan met dat wat is. De energie kan dan voelbaar meer gaan stromen.

Het aanraakdeel vindt plaats op een massagetafel.
De sessie duurt 2 uur Kosten € 150,- (incl. btw)

Soms kan het zinvol zijn een langduriger traject aan te gaan omdat er een thema speelt dat meer aandacht nodig heeft. Ik bied dan een korting waarbij je voor 5 sessies € 700,- betaald (incl. Btw)

Dit bedrag betaal je via een factuur  en de sessies moeten binnen een half jaar genoten of gepland zijn.


Reacties van klanten

Lieve Corine, ik wil je nog even laten weten dat: Je “behandeling, treatment, verwennerij, liefde” geweldig was en ik nog steeds nageniet. Vooral als ik lig kan ik nog steeds je handen voelen. Het was precies de opkikker die ik nodig had om weer door te gaan.

Omhelsd
— Tom
Corine neemt je in een vrouwelijk flow mee naar je eigen wezen en naar dat ‘wat aan de orde is’. Pendelend tussen het kwetsbare meisje en de wijze vrouw, in verwarring over actief ontvangen en passief geven, kwam ik in het gebied van mijn ‘zijn’. Van op en top ‘vrouw zijn’. In het contact met de anderen, kon ik mezelf even totaal zien én ontvangen. Heel verrassend, heel waardevol.
— Carola
Door het bundelen van de krachten van de vrouwen ben ik mij krachtiger gaan voelen, goed voelbaar en merkbaar in mijn daadkracht. Helemaal mijzelf kunnen zijn. Zelfvertrouwen.
— Yvonne

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen; wil jij dit ook hier delen? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in.