Back to All Events

Lorelei vrouwenfestival


  • De Banken Dasselaarweg Zeewolde, FL Netherlands (map)

STEL JE VOOR………………..

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Eén of drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te dansen en zingen, te delen en te ervaren. Een plek van diep duiken en van genieten midden in de natuur. Even niets te hoeven en van alles te mogen. Een divers workshop programma, een kleurrijke markt, een heilig vuur op het Mysterieveld, een healing en verwenveld, heerlijk eten en een sprankelend avondprogramma. Wees welkom!

De poort naar de nieuwe wereld heeft zich geopend. We nodigen je uit om samen met ons met het thema VERLICHTEN op pad te gaan.

Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent. Los van bekende structuren, voorbij logica, twijfel en angst. Verbind je met je ziel, dans je goddelijke passie en laat je schaterende lach klinken. Laten we de wereld veranderen en leiden door vreugde, moed en liefde. Wees een leider van de weg van liefde hier op aarde.

Durf je te vertrouwen op het kloppen van je hart, te luisteren naar de waarachtigheid waarmee het spreekt? Durf je je te verbinden met dat wat jou oprecht raakt en daar naar te handelen?

Laten we oefenen hier op Lorelei

Verbonden met de Bron biedt Lorelei een liefdevolle veilige bedding, van zusterschap en gelijkwaardigheid, waarin jij je kan openen om vrij te bewegen, te ervaren en te groeien. Waar je oude patronen mag loslaten en waar emoties vrij kunnen stromen.

Je ervaart de verbinding zowel in jezelf met je yoni, baarmoeder, hart, keel en kruin als met het veld van vrouwen, die ons voor zijn gegaan en na ons zullen komen.

Lorelei is een plek van plezier, genieten en diep duiken. Waarin jij kan stralen vanuit vrouwenkracht. Om na afloop, als een bron van licht, deze ervaring de wereld in te brengen.

meer info:www.loreleivrouwenfestival.nl

Je kan een dagticket kopen om een dag te proeven op 6 of 7 juli

Een driedaagse ticket van 9-11 juli of weekend 12-14 juli.

Bestellen: https://www.loreleifestival.nl/tickets/

Earlier Event: June 19
HIEROS GAMOS FESTIVAL
Later Event: September 12
Belichaamde kracht van de draak in jou