Picture3_rond.png

Kashmiri sessie

In de Shaivistische Kashmiri tantra gaat het om aandachtig aanwezig zijn in alles wat je ervaart. Je bent de getuige van het leven dat jou doorstroomt.. Het leven is cyclisch; een komen en gaan, zoals het in- en uitademen, eb en vloed, zon en maan, de dans van Shiva en Shakti, de eenheid van het mannelijke en vrouwelijke.
Deze tantra stroming nodigt uit om weer als een kind te worden dat zich over alles verwondert. Authentiek en spontaan.

Deze ”yoga van aanraken” is een liefdevolle, zachte, langzame, vloeiende en energetische aanraking van het lichaam. Hierdoor ga je jouw lichaam als een levendig geheel ervaren. Energie kan zo tot expansie komen en daarin de ervaring, dat we slechts een deel zijn van een veel groter geheel, in een oneindige trilling.
De uitnodiging in deze sessie, is je mee te laten voeren door de tedere aanraking van liefdevolle handen en warme olie. Subtiel prikkelende energieën vinden hun weg door jouw lichaam.
De aanraking nodigt je uit om in de overgave en ontvankelijkheid te gaan.
Een koestering voor lichaam en ziel.
Een intieme dans, waarin je wordt meegevoerd in een intens ervaren. 
Je hoofd verstilt en je ervaart je lichaam als herboren, levendig en zacht.

Deze yoga van aanraking vindt plaats op een futon.

Deze sessie duurt 2-2,5 uur.
Kosten: € 185,- (incl)
 


Reacties van klanten

Een afspraak maken voor een tantra sessie blijft altijd spannend, tijdens de rit ernaar toe besef ik dat ik dadelijk ontvangen wordt door een vrouw die bereid is liefdevolle aandacht te geven aan mij. Dat is heel bijzonder en spannend.
Bij Corine voel ik al snel dat ik in een warm bad wordt opgenomen.
Op een allervriendelijkste en vertrouwde wijze zorgt Corine er voor dat mijn blik naar binnen keert, wonderlijk genoeg is er zo snel een vertrouwensband dat ik na wat graven bij mij zelf, het vanzelfsprekend is om mij echt bloot te geven.
Een prachtige start om mij ook lichamelijk bloot te geven, zo bloot als ik maar kan zijn, kom ik in een natuurlijke overgave en laat ik gebeuren wat Corine met mij doet tijdens de massage. Op een gegeven moment volg ik niet meer waar de handen zijn of waar het lichaam van Corine is. Ik voel dat ik naar een sensuele, seksuele overgave ga en mijn lichaam danst mee op de energie.
Na de massage volgt er een warme omhelzing, ik ervaar dan dat het wel een heel groot geschenk is dat een ander mens deze liefdevolle ervaring en blijvende verandering aan mij heeft gegeven.
Corine ik ben je echt heel dankbaar, de wereld gaat er echt anders uitzien voor mij na deze innige omhelzing. Joris

Ik was in april 2018 voor een sessie bij Corine,  ik koos de Kashmiri zonder precies te weten wat me te wachten stond; ik wilde graag deze voor mij nieuwe massagevorm ervaren. Corine legde vooraf alles goed uit en we namen allebei plaats op de futon. Tegenover elkaar gezeten maakten we oogcontact en hoorde ik haar diepe ademhaling en concentratie. Daarna heb ik me mee laten voeren door haar vaardige massagehandelingen die heel natuurlijk en compleet aanvoelden. Alles klopte; de vanzelfsprekendheid en routine waarmee Corine te werk ging voelden professioneel en tegelijkertijd dichtbij. Alsof ik meegevoerd werd in heerlijk warm en zacht water en daarin helemaal opging. Het was een sensatie om deze algehele lichaamsmassage te ondergaan en schijnbaar moeiteloos gedraaid en gewenteld te worden op de futon: ‘Ik hoefde helemaal niks te doen”.  Bij de overgave die ik zelf ervaarde merkte ik bij haar een rustige, ontspannen en attente houding die geen moment afnam. Het voelde alsof er een oermoeder om me heen was die zorgde dat het me aan niets ontbrak en dat was een heerlijk gevoel. Dank je wel Corine voor dit bijzondere cadeau!     -- Nelly

Corine heeft mij eerst een uur gecounseld waarin ze mij vragen stelde inzake mijn opvoeding en de relatie met mijn ouders. Ze wilde weten hoe ouders zich naar mij toe hebben gedragen, en hoe ik dat als kind heb ervaren. Door haar doortastende manier van vragen heb ik eindelijk een aantal gebeurtenissen uit die tijd kunnen linken aan het gedrag van mijn ouders. Hierdoor heb ik een beter beeld gekregen van wat er zich allemaal heeft afgespeeld tijdens mijn opvoeding, en begrijp ik zelf beter hoe ik nu in elkaar steek, en waar bepaald gedrag en behoeftes vandaan komen. Hierdoor ben ik beter in staat zaken te accepteren, en gebeurtenissen een plaatsje te geven.
Na dit mooie consult ben ik lekker gaan douchen om de energie van me af te spoelen, en kreeg ik een Kashmiri sessie. Ik heb me helemaal welkom gevoeld door haar liefdevolle aanrakingen. Ik werd gekoesterd als een klein kind en kon me redelijk goed overgeven. Wat Corine me tijdens het consult wilde uitleggen, liet ze nu haar handen zeggen. Lieve Corine hartelijk dank voor het mooie consult, het heeft me echt veel gebracht!
— Ruud
Eindelijk, eindelijk was het zover! Opgevoed in een “steng” gereformeerd gezin dacht ik op mijn 40ste: is dit nu mijn leven, wil ik zo 80 worden? Nee, maar hoe dan wel. Toen kwam ik in aanraking met Corine en daarmee dus ook met Tantra en de Kashmiri massage. Gedurende twee en half jaar heb ik zes Kashmiri massages van haar mogen ontvangen. En wat vond ik het eng! In al mijn naaktheid met al mijn oordelen, met al mijn eigen aannames van wat wel en niet “hoort” lag ik daar……… bang voor de aanraking. De aanraking door Corine maar ook de aanraking van mijn gevoel, mijn angst, mijn verlangen, mijn stoere, mijn dromen, mijn kwetsbaarheid en ’t kleine kind in mij dat graag gezien wil worden. Na iedere Kashmiri massage wist ik dat ik langzaam aan steeds dichter bij het punt van bevrijding zou komen. En ik kon niet wachten, ik was ongeduldig en dacht dat het nooit zou gaan lukken. Maar gisteren was het zover, zonder dat ik het van te voren bedacht had. Gisteren kon ik met al mijn zintuigen genieten van een Kashmiri massage. De massage voelde voor mij als een dans met mijn eigen lichaam. Vrij van oordelen en aannames durfde ik te zijn wie ik werkelijk ben, genoot ik van mijn eigen lichaam zonder schaamte. Vol verlangen en vertrouwen kijk ik uit naar alles wat komen gaat.
— Jacqueline
Ik was totaal in een andere wereld tijdens de Kashmiri massage. Ik voelde mezelf op een heel diep niveau en de energie stroomt nog steeds voelbaar door mijn hele lichaam. Corine ik ben er stil van. Het heeft een hele diepe indruk op mij gemaakt.
— Rik
Door de liefdevolle en uiterst respectvolle manier waarmee Corine werkt tijdens een tantrische kashmiri massage, voelde ik mij voor het eerst sinds mijn kindertijd totaal ontspannen. Woorden om dit te beschrijven zijn moeizaam te vinden. Na een liefdevol welkom en een meditatie, waarin de dagelijkse beslommeringen van mij afgleden, kwam ik in een veilige sfeer terecht, zowel in de ruimte als in mijZelf. Door de diepe ademhaling ontspande ik meer en meer. Ik kwam in de void terecht waar mijn wezen groter en groter werd, en tijd en lichaam niet meer bestonden. Mijn huid, waarvan ik mij zijdelings nog bewust was, loste op al bleef de aanraking op de achtergrond voelbaar. Alle energieën draaiden door elkaar heen en ik bestond als Mens niet meer. Ik was aanwezig in 2 dimensies; woorden als intense veiligheid en de grootsheid van mijn totale Wezen zijn wat ik eraan kan geven. Een onbeschrijflijke ervaring door deze liefdevolle respectvolle heldere Vrouw!
— Roos
Met enige regelmaat ontvang ik tantra kashmiri sessies bij Corine. Als manager ben ik veel in mijn hoofd bezig. Dat geeft vaak stress. Door de sessies kwam ik er al snel achter dat tantra bij me past, de energie ging weer stromen en emoties kwamen los. De sessies worden intenser en ik wordt me steeds bewuster wat seksuele energie voor me kan betekenen. In de sessies ervaar ik vaak een gevoel, dat voorbij de woorden gaat. De tijd staat soms stil, mijn hoofd is leeg en ik voel mijn lichaam totaal. Tantra maakt me ook vrijer in het dagelijks leven, ik ben veel bewuster geworden, het helpt me ontstressen en ik heb minder hoofdpijn.
— Marius

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen; wil jij dit ook hier delen? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in.