HIEROS GAMOS FESTIVAL

 

Het Hieros Gamos Festival is een ontdekkingsreis naar de diepte van jezelf en de ander. Een festival wat gaat over waarachtig leren liefhebben; van jezelf, de (intieme) ander en het Leven.

Op dit festival geef ik 2 workshops; Een voor vrouwen en een voor Geliefden (deze geef ik in een duo met Paul Krol).

 
 
 
freedom.jpg

De kracht in elke vrouw

Toen ik voor het eerst in contact kwam met de enorme kracht die door mij heen stroomde, was ik diep onder de indruk. Jeetje dacht ik, als elke vrouw in contact komt met die kracht en haar durft toe te staan dan zal de wereld er totaal anders uit zien. Hier begon mijn inspiratie om dienend te zijn aan de vrouwen en hen te ondersteunen in het herkennen en erkennen van deze krachtige energie en hoe haar in te zetten for the benefit of all.

De grootste uitdaging is vaak het toestaan van de kracht, die in de basis voortkomt uit de seksuele energie. Een kracht die ook destructief kan zijn en daarnaast als we weten hoe ermee om te gaan, helend, bevrijdend en extatisch is en ons bewustzijn kan openen waardoor we in een andere trilling komen en andere, meer vervullende situaties en mensen aan gaan trekken. En die ons een goed humeur geeft.

In deze 2,5 uur durende ontmoeting gaan we met elkaar ervaren waar de kracht zit in jou.

De uitspraak: ”Vrouwen behoren tot het zwakke geslacht” gaan we voor eens en altijd herdefinieren. We geloven dit natuurlijk niet, maar leven er vaak nog wel naar. Je gaat ontdekken en herinneren, dat jij als vrouw krachtig bent. Dat je vuur, je passie, je zachtheid, je wijsheid en ontvankelijkheid levende aspecten zijn van het vrouw Zijn.  Energiën die door jou heen stromen en geleefd willen worden.

Met speelse meditaties wordt jij meer bewust, ga je dieper ademen, activeer je jouw sensualiteit en vrouwenpowerrrr!! Van harte welkom!

 

Vier de veschillen!  Een playshop voor geliefden

 Als man en vrouw krijgen we vanaf onze geboorte vele verschillende beelden en verwachtingen met ons mee, die bewust en onbewust ons leven sterk bepalen. Die verschillen worden in een liefdesrelatie vaak uitvergroot: het verlangen geliefd en echt gezien te worden, samen te kunnen stromen, kennen we allemaal en het vraagt een open hart, een open mind, compassie en respect voor elkaars zijn en eigenheid.

In deze playshop worden jullie als geliefden uitgedaagd die verschillen te gaan vieren: volledig in je werkelijke eigenheid man en vrouw-zijn te gaan staan, jezelf te openen in al je kwaliteiten en door de ogen van de liefde elkaar te (blijven) zien. Dit kan weer een nieuw pad, nieuwe weg openen en inspiratie geven om jullie liefde voor elkaar nog meer te gaan leven en te vieren.

Deze playshop is een verdieping van en vervolg op de vrouwenworkshop “De Kracht in elke vrouw”  en de mannenworkshop ‘De zachtheid kracht in elke man!” van  Paul Krol - www.TheFieldofLove.nl , met wie ik deze playshop geef. Jullie kunnen ook deelnemen als je "De kracht in elke vrouw" en "de zachte kracht in elke man" niet hebt gedaan. Van harte welkom!

 

 

 

 
CorinePaul.jpg

 
foto Paul.jpg

De zacht kracht in de man

Deze workshop wordt gegeven door Paul Krol www.thefieldoflove.nl

Hoeveel beelden draag jij niet allemaal met je mee over hoe jij als man ‘behoort’ te zijn? Sterk, krachtig, onverschrokken? Maar heb je van de andere kant niet maar al te vaak afgeleerd om echt in je kracht te gaan staan? En moest je niet juist gevoelig en meelevend leren zijn?
In deze workshop gaan we spelen met al die verschillende aspecten van je ‘Man-zijn’; je kracht, je zachtheid, je kwetsbaarheid, je gevoeligheid, maar vooral juist ook met je aanwezig zijn! Durf jij voluit aanwezig te zijn in jouw zachte kracht? Om te ‘Zijn’ i.p.v. te ‘Doen’? Om zo een warme en stevige bedding te durven vormen waarin jij de vrouw / jouw geliefde kan ontvangen in al haar gedaantes? Haar passie, haar kracht en ook haar kwetsbaarheid en ontvankelijkheid?        

Samen met Paul geef ik de playshop" Vier de verschillen" in navolging op deze en mijn workshop "De kracht in elke vrouw".