bekkenbodem healing sessie.png

Bekkenbodem healing sessie

De bekkenbodem van een vrouw is haar dragende kracht. De baarmoeder, eierstokken, blaas en yoni (vagina) vinden hun thuis in het bekken. Veel vrouwen hebben hun bekken gevoelsmatig verlaten en/of  hebben er weinig gevoelscontact mee. Allerlei oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen en het gevolg is veelal een onvervulde seksualiteit, vaginale klachten zoals bv. droogheid, pijn bij het vrijen, geen orgasme kunnen krijgen of gevoelloosheid.

De cellen van onze vagina en baarmoeder hebben een eigen geheugen waarin alles opgeslagen ligt wat we ooit als vrouw aan emoties ervaren hebben.
Nare ervaringen en emoties kunnen een schild van pijn en gevoelloosheid creëren in het weefsel van de yoni en baarmoedermond.
De natuurlijke staat van  de yoni en baarmoedermond is zacht, juicy en de aanrakingen zijn genotvol
Middels zachte en diepte  aanrakingen  kunnen de emoties (pijn) vrij komen en kan het weefsel weer terug naar haar oorspronkelijke staat van zachtheid en genieten. 

Inhoudelijk heeft deze sessie een verloop dat is afgestemd op jou. Jouw vraag en intentie zijn leidend.. In de eerste sessie hebben we eerst een uitgebreid gesprek om te kijken of jij en je lichaam klaar zijn dit te ontavngen. 

De sessie duurt 2-2,5 uur en kost € 190,- (incl.)
Als er alleen een gesprek plaats vindt, dan reken ik de kosten van een coachingsessie.

 

Lieve Corine, Wat was het heerlijk om bij jou te zijn. Jouw aandacht, woorden, aanrakingen, aanwezigheid, jouw “zijn”, waren allemaal zo liefdevol en echt dat het een heerlijk bad was waar ik in ondergedompeld werd. Heel fijn dat alle dingen er mochten zijn. Dat je zo aanvoelde wat ik nodig had was voor mij heel bijzonder en fijn Het op een fijne manier ontleden van mijn gepieker waarmee ik binnenkwam. Het diepte-interview, jouw aanraking en uiteindelijk (toch) de yoni healing. Waarbij je mij op een hele fijne manier hebt ondersteund. Heel erg bedankt. Het is niet alleen een mooie herinnering, maar een steeds dieper wordende genezing voor de rest van mijn leven . Heel veel dank!. Je bent een hele mooie en bijzondere vrouw. Heel blij jou te hebben ontmoet in mijn leven. Liefs Attie


Reacties van klanten

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen; wil jij dit ook hier delen? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in.

Het gaat echt super. Ik heb er nog altijd geen woorden voor ...
Nu pas merk ik hoe verkrampt ik voor de sessie altijd vanuit mijn yoni heb geleefd. Ik voel nu zo een  r   u   i   m   t   e   . Onvoorstelbaar.
Ruimte en BEVRIJDING. Bevrijding en een los laten. Om mijn yoni te 'bewonen' om het zo even met een nog beperkte woordenschat te zeggen.
Enorm veel liefde voel ik ook. En ontspanning en ontlading. Mijn yoni is van mij ! Heel mijn bekkengebied leeft en is van mij !
Wauw!
Ik ben je zo dankbaar. Het is gewoon prachtig wat jij voor vrouwen kan betekenen.