Back to All Events

Vier de verschillen! - Tantrische introductiedag voor geliefden

  • Yoga studio Nijverheidsweg 5 Culemborg (map)

Een speelse proeverij voor geliefden waarin we gaan verkennen, spelen, ontdekken op al die gebieden die een Tantrische liefdesrelatie zo boeiend, levend en inspirerend kunnen maken…

Zo ga je ervaren hoe je als man en vrouw verschillend waarneemt en reageert en daarmee toch ook vrij kunt zijn in jullie contact. 
Verschillen zijn soms uitdagend in een relatie en tijdens deze dag ga je ervaren hoe dat ook jullie kracht kan zijn en hoe je elkaar daarin juist aan kan vullen en daardoor vrijer leert bewegen met elkaar.

We gebruiken diverse meditaties uit de tantra, waar adem, contact, aanraking, aandacht en het stromen van de levensenergie door je lichaam belangrijke aandachtspunten zullen zijn.

In het najaar van 2018 starten Corine Lavrijsen en Paul Krol met de gelijknamige Tantrische jaartraining voor geliefden: een helende en inspirerende reis voor geliefden die hun relatie willen verdiepen, die passievol willen leven en die hun intimiteit en seksualiteit dieper willen exploreren. Geliefden die bewust willen worden wat hen belemmert en opent. Geliefden die kwetsbaar durven zijn, die eerlijk en open willen leren communiceren en verlangen naar een ontspannen samen zijn, waar liefde de dragende kracht is.

In de aanloop daarnaartoe organiseren we deze Tantrische introductiedag om kennis te komen maken met ons en onze werkwijze en om jullie de gelegenheid te geven te komen proeven aan wat Tantra voor jou/jullie en jullie relatie kan betekenen. Daarnaast ben je als geliefden natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon lekker een dag samen heerlijk wilt genieten, spelen en ontdekken! Zonder de jaartrainingintentie.

TRAINERS
Corine Lavrijsen en Paul Krol weten uit eigen jarenlange ervaring wat een enorme verrijking Tantra je leven en je liefdesrelatie kan geven. In hun eigen praktijk begeleiden zij beiden al jaren mannen, vrouwen en geliefden op hun weg naar een bewuster, passievoller en sensueler leven. In deze Tantrische inroductiedag bundelen zij hun krachten en nemen jullie heel graag mee in deze speelse proeverij.
Liefde, wijsheid, passie en plezier zijn de ingrediënten die de bedding maken, waardoor jullie dieper kunnen zakken in jezelf en de liefde en overgave aan elkaar.


LOCATIE: Yoga studio; Nijverheidsweg 6 Culemborg (gratis parkeren voor de deur)

KOSTEN: De kosten voor deze mooie, speelse en inspirerende dag zijn € 144,- voor jou en je geliefde samen.

AANMELDING
Vanwege het intieme karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 8 stellen. 
Meld je dus snel aan! 

Aanmelding kan per mail: contact@hetpotentieel.nl of The Field of Love (http://www.thefieldoflove.nl/tantra-introductiedag.html) (reacties via Facebook gelden niet als officiële deelname). 

Jij en je geliefde zijn verzekerd van een plekje na aanmelding en tijdige betaling van de deelnamekosten.