Back to All Events

Hieros Gamos festival 2019


Vrouwenworkshop Hieros Gamos

Orgastisch zijn:

Het is ons geboorterecht om de vrijheid te voelen van orgastisch zijn. De bedrading daarvoor is al aanwezig in ons lichaam. Hoe zou je leven er anders uitzien als je dat ook werkelijk kunt leven?

En dan hebben we het hier niet over piekorgasmes, maar een staat van zijn, waarin jij je vrij en ongetemd voelt. Waar je gaat voor je passie(s) en leeft die je bedoelt bent te zijn. Je hartsverlangen is een way of life geworden en jij bent gewoon jij. Authentiek in je zijn met een groot gevoel van zelfrespect en respect voor anderen. En je weet hoe jij jezelf seksueel kunt en laat behagen. Stromend, sensueel en juicy

In deze workshop neem ik je mee op reis en laat jou aan den lijve ervaren hoe jij je orgastisch zijn kunt leven. Stap voor stap en van elke stap genietend. We gaan vertragen, voelen, dansen, ademen en delen onze orgastische wijsheid met elkaar in de cirkel van vrouwen.

Omarm je levendigheid, wordt je eigen beste vriendin en voel je helemaal thuis in je eigen huid.

Van harte welkom. Neem een matje en dekentje mee.

bewerkte variant boom kleur.jpg

Het is niet je taak om liefde te zoeken

maar om in jezelf alle muren te slechten

die je hebt opgeworpen

om haar buiten te sluiten

Rumi

Later Event: September 13
Yoni4you 2019 Jaartraining voor vrouwen