Back to All Events

Yoni4you 2019 Jaartraining voor vrouwen


  • Goedzoalsjebent 34 Mepperstraat Meppen, DR, 7855 PK Netherlands (map)

Hallo mooie vrouw

Wil jij je potentieel meer leven.
Wil je graag meer inzichten en kennis over het vrouwelijk lichaam en de vrouwelijke seksualiteit ?
Wil jij meer leren genieten van elk deel van je lichaam?
Wil je meer balans in je vrouwelijke en mannelijke energie?
Wil je groeien in een intieme passievolle relatie met jezelf (en je/een partner?)
Wil je het leven weer vieren in dankbaarheid voor het leven zelf?
Wil je ervaren wat liefdevol zusterschap is?
Wil jij leven in een gezond lichaam dat dienend kan zijn aan dat waar jij werkelijk voor wilt gaan?
Gun jij jezelf genieten, rust in je hoofd en de vrijheid van eigen keuzes maken?
Wil jij mee in het diepe springen om voorbij de comfortzone te gaan ervaren?
Voel je een verlangen om veranderingen in je leven aan te brengen, maar weet niet goed hoe?
Dan is dit 3-luik iets voor jou.

Weekend 1: Liefde voor jezelf en je lichaam
22-23-24 maart 2019
In dit weekend gaan we de aannames, overtuigingen en beelden over onszelf en de vrouwelijke seksualiteit spelenderwijs onder de loep nemen. Je leert meer over je lichaam en wat jou belemmert je leven ten volle te leven. Leer weer leven vanuit je vrouwelijke liefde, intuïtie en kracht. Jezelf liefhebben, no matter what!
Helende TAO oefeningen, Yin yoga, ademoefeningen en meditaties zijn onderdeel van dit jaartraject. Eenvoudig en toegankelijk zodat jij jezelf ook thuis kunt ondersteunen. in je leven van alledag.

Weekend 2: De Yoni als "ONDER"deel van je levensvreugde en kracht
24-25-26 mei 2019
Je bekkenbodem weer ervaren als veilige thuisbasis voor genieten, kracht,  welzijn en (zelf)vertrouwen. In dit weekend ga je ook leren wat het minerale Jade Yoni ei hierin voor je kan betekenen. Met helende Tao oefeningen voor de bekkenbodem, een inwijding in het gebruik van het  yoni ei ; Voor meer energie, grotere gevoeligheid, betere doorbloeding, soepelere en stevigere vaginawand. Daarnaast hebben we in dit weekend ook aandacht voor de TAO borstmassage voor gezonde borsten en meer liefdesenergie. Een massage die ook je hormoonbalans kan herstellen.


Weekend 3: De orgastische vrouw
13-14-15 september 2019
Onze seksualiteit heeft een groot effect op ons totale zijn. Dit weekend geeft je meer inzicht over je orgastisch potentieel en het effect op je welbevinden als vrouw. Je leert hoe je meer in je kracht komt en hoe seksuele energie je daarbij kan ondersteunen. We gaan het orgasme herdefiniëren, waardoor je nog dieper kunt gaan vertrouwen in jezelf , je lichaam en het leven. Voor meer energie en levensvreugde.

En als je de passie weer hervonden hebt, word je er vanzelf ingezogen en gaat het leven moeiteloos.


Deze 3 weekenden worden mede verzorgd door Kinga Sidor; een passievolle vrouw die ook veel ervaring heeft in het werken met vrouwen en jullie ook gaat verwennen met heerlijke yin yoga.


Kosten: € 1400,- incl. slapen en eten. (gespreide betaling mogelijk in overleg).                   

Locatie: Hof van Villenbraken Nijnsel

                                                   

Vroegboekkorting € 1250,- bij aanmelden voor 1 januari 2019 incl. biologisch/ veganistisch eten. 
 

Introductie dagen : Kom kennis maken met yoni4you, Corine en Kinga.                         

Locatie:   Het Tuinhuis  (Utrecht)                                                                                           

Data: 9 december van 10-17 in Utrecht. Kosten  € 60,- pp

Opgeven bij: contact@hetpotentieel.nl

En heb je vragen, stel ze gerust Corine (06-16783844), Kinga (06-24846194)

Reacties van de deelneemsters yoni4you 2015, 2016, 2017, 2018

♥Lieve Corine,
Wat een verwondering heb ik gevoeld over hoe ik mocht groeien in en rondom de drie weekenden Yoni4you. En hoe mooi is de ontdekking van mijn yoni verlopen. Door de verantwoording zo bij mezelf te leggen met de challenge was er geen ontkomen meer aan. En juist daardoor heb ik zoveel mogen ontdekken in het voelen wat er in mijn lijf en yoni gebeurt. Wat een rijkdom! Daar word ik als vrouw ook zelfverzekerder, krachtiger, warmer, mooier, duidelijker, zachter van. Mijn dankbaarheid is groot voor je begeleiding op dit pad. Je hebt zo mooi aangevoeld wat voor mij juist was. Ik voel me een godin. Deze ervaring wens ik heel veel vrouwen toe. Liefs uit mijn hart! Jeanette

♥Yoni4you heeft met geholpen om evenwicht te hervinden en lichaam en geest op te laden. In de veilige bedding van de yoni4you sisters mocht alles er zijn en in verbinding worden gebracht zonder schaamte, oordeel of schuldgevoel. Het heeft me de kracht gegeven om mijn leven onder ogen te zien, oordelen over mijzelf los te laten, te leren vertrouwen op mijn lichaam en verantwoordelijkheid te nemen. Tegenstrijdige gedachten, het niet weten welke kant op te moeten gaan: door de spiegel van Corine werd de kern geraakt. Ze heeft met geleerd te luisteren naar mijn hart zonder gezond verstand uit het oog te verliezen.
Door in mijn lijf te komen heb ik vertrouwen dat alles zich zal ontvouwen zoals het moet zijn. Hartegroet Diane

♥Op een natuurlijke manier, reis ik naar binnen en naar mijn vrouwelijke essentie. Wat ik zo fijn vind is dat er niets geforceerd hoeft te worden, niets opgepompt en niets hoog te houden. Corine jij brengt ons in het moment en nodigt uit eerlijk naar onszelf te kijken. Je begeleidt de groep heel authentiek, krachtig en op een prachtige transparante manier. Ik ontmoet mezelf in mijn vrouwelijke essentie en leer mezelf daar omarmen in liefde en acceptatie. De spiegels van de andere vrouwen en het gevoel van zusterschap zijn een groot geschenk tijdens de weekenden. Dankjewel Corine en zusters. Sitie.

♥"Corine leidt je op een veilige en vrouwelijke manier naar je kern en weet zowel de moeilijke als feestelijke momenten te dragen".

♥"Echt het meest kostbare cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. De opbouw van de weekenden was zo af, kloppend en rijk. Juist je meebewegen en aandacht geven aan wat zich aandient, maakte het zo dat het voor eenieder was wat het mocht zijn, wat ieder, ik in elk geval nodig had. Dank je Corine, dat je ons erin mee hebt genomen en op ons eigen pad hebt gezet".

♥"De reis van yoni4you is een reis naar het openen van mijn vrouwelijke hart als nooit tevoren. Corine en Jacqueline hebben een pad gevonden wat voor mij het pad van de ware Gnosis vertegenwoordigt. Ik voel me blij, dankbaar en verwonderd". Matahari

♥"Ik heb "wat heerlijk" geroepen terwijl ik pijn had. Dit is een helende reis op weg naar vrouwelijkheid, vertrouwen en sexy zijn. No matter what............."

♥Yoni4you is een onvergetelijke reis naar mijn eigen kracht en liefde geweest. Het drieluik heeft me meer bewust gemaakt van mijn yoni en de verlangens van mijn yoni. Door de zachte bedding van een vrouwengroep kon ik voor het eerst de veiligheid in mijzelf voelen waar ik die altijd buiten mijzelf heb gezocht. Dat is een groot geschenk. Het was heel fijn dat alles er mocht zijn: schaamte, angst, pijn, schuld, verdriet, boosheid maar ook genot en intense vreugde. Yoni4you heeft mij echt in proces gezet. Daarnaast heb ik genoten van al mijn zusters. We hebben heerlijk gedanst, gelachen, gezwommen, gezongen en gegeten. En heel veel met elkaar gedeeld. Dat is echt bijzonder. Corine is compleet toegewijd aan dit pad en begeleidt de weekenden op heel natuurlijke wijze. Ze spreekt uit eigen ervaring en dat voel je. Ook haar assistentes hebben veel bijgedragen aan de fijne en open sfeer in de groep. Yoni4you vereist wat moed en is spannend. Maar je krijgt er heel veel voor terug! Ik ben dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken en kan dit drieluik van harte aanbevelen." Caroline S.

♥Op een liefdevolle open en veilige bedding, jezelf als vrouw mogen gaan ervaren in alles wie zij is of verlangt te willen worden in haar ZIJN. Corine ik vond je hierin geweldig! Je gemak, je flexibiliteit, je lichtheid. Voor mij de juiste vrouw op de juiste plek °Marianne*

❤Tijdens de overgangsjaren was ik het contact met mijn vrouwelijkheid en seksualiteit kwijt geraakt. Het was erin geslopen en voor ik het wist, was het vuur in mij gedoofd. Het volgen van yoni4you heeft het contact met mijn levensstroom hersteld. De jaartraining heeft me mijn vrouwelijkheid teruggegeven en zachtheid en sensualiteit in mijn leven gebracht. Langzaam maar zeker ontvouwt zich een nieuwe weg waarin ik en mijn partner elkaar weer treffen met respect voor ieders eigen wensen en grenzen.Het volgen van de jaartraining, onder de bezielende leiding van Corine is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven.
Ik wens iedere vrouw dit prachtig pad. "Maritha".

 

Earlier Event: July 3
Hieros Gamos festival 2019