Back to All Events

Satsang met Corine en Paul: "Adem en Vertrouwen"

Satsang is een Sat= ontmoeten in Sang= waarheid

Satsang is een samenkomst van mensen en mogelijkheden, waar vragen gesteld kunnen worden en waar antwoorden het bewustzijn, zelfonderzoek en spirituele groei prikkelen.

Een Satsang is interactief wat maakt dat elke deelnemer wat in kan brengen of vragen kan stellen en waar je ook ervaringsgericht samen kunt ontdekken.

De Satsang  nodigt uit om elkaar in alle eerlijkheid te ontmoeten. Om echt naar elkaar te luisteren en soms ook samen in stilte te zijn.

Het is een intieme ontmoeting tussen mensen die nieuwsgierig zijn en open staan om te ervaren. Satsang gaat voorbij de dualiteit en de illusie van alledag.

Deze Satsang is de eerste Satsang in een serie van drie, als inleiding op het eerste tantra weekend van het tantra drieluik : Vier de verschillen! welke Paul en ik organiseren

(Klik hier voor meer informatie).

De Satsangs staan open voor iedereen. En zeker voor de deelnemers aan de weekenden is het een mooie voorbereiding, waardoor je het weekend nog dieper kunt gaan ervaren.

Ook als je kiest niet deel te nemen aan het weekend, is het een prachtige inspiratiedag waarna je weer met meer bewustzijn, op een van de mooie Tantrische thema’s, huiswaarts keert.

Adem en Vertrouwen

Deze eerste Satsang draagt het thema “Adem en Vertrouwen”. dat ook het thema van het hierop aansluitende Tantra weekend is.

Adem is een geweldig instrument dat we altijd bij ons dragen en vrij simpel kunnen aanwenden voor onze groei, rust en heelheid. En daarnaast is de adem hetgeen we vaak (bijna) stilzetten als het leven ons uitdaagt met situaties die we lastig vinden. Vaak zijn we ons niet eens bewust van de adem en hoe ze ons volgt in de emotionele rollercoaster.

We beginnen de Satsang met een adem meditatie om dieper in onszelf en onze adem te zakken en ook tussen de woorden door krijg je regelmatig ervaringen aangereikt die jou helpen herinneren wat een Godsgeschenk de adem is. Ervaar hoe de adem jou kan ondersteunen zodat je het leven met nog meer vertrouwen tegemoet kunt treden. Kom met al je vragen en wijsheid!

Praktisch:

De Satsang begint om 11 uur (inloop vanaf 10.30 uur) en eindigt rond 17.00 uur (aansluitend is er naar keuze een warme maaltijd mogelijk).

Voor deelnemers die ook deelnemen aan het weekend ‘Adem en vertrouwen’ is het diner inbegrepen

Kosten:  € 45,- (incl. lunch)  p.p. / Optioneel aansluitend diner: €15,- p.p. (vooraf boeken)

Aanmelden: contact@hetpotentieel.nl

Locatie:

Centrum de Horst, Meddoseweg 22, Meddo (Winterswijk) 

foto bij event: Heeft Ageeth Hummeling van ons gemaakt op Hieros Gamos festival