Back to All Events

Lorelei Zomer Festival; Vrouwe van overvloed


Tantra workshop voor vrouwen 3 uur

donderdag 23 augustus 9.30 - 12.30 veld 4 tent 11

zondag 26 augustus 9.30 - 12.30 veld 4 tent 11

Vrouwe van Overvloed;  wil jij ervaren hoe dat voelt?

Hoe kom jij als vrouw in contact met het overvloedige potentieel waar jouw vrouwelijke essentie rijk aan is? De makkelijkste weg is via de seksuele energie, die deel uit maakt van jouw levensenergie. Deze energie kun je eenvoudig zelf vermeerderen. In de tantraworkshop voor vrouwen ga je de seksuele energie in een helend daglicht zetten. Een kracht die kan bijdragen aan jouw genot, jouw heling, jouw kracht, jouw energie en je bewustzijn.

In deze ervaringsworkshop werk je veel met adem, energie opwekkende meditaties, voelen in je lichaam en ervaringen die jouw bewustzijns verder openen.

Neem voor je eigen comfort een yogamatje of schapenvacht mee. Een dekentje om jezelf toe te dekken is ook handig, omdat het soms nog koud kan zijn in de tent tijdens een ochtendworkshop.

klimt vrouw.jpg

scroll door voor de andere activiteiten van Het Potentieel op Lorelei

4 Handen massage op het healingveld

Een liefdevolle ontmoeting met onze 4 helende handen.

Bij een 4-handen massage is het heerlijk uit je hoofd komen omdat je hoofd niet alle handen kan volgen. Rest je alleen nog maar overgave en je mee laten voeren door de fijne sensaties op je huid en daaronder. De energie gaat voelbaar stromen en na de massage ben je dieper in je lichaam gezakt, ontspannen en weer helemaal opgeladen. Laat je meevoeren op de dans van onze 4 handen. Jacqueline en ik heten je van harte welkom!

Een intense lichaamsbeleving! Een heerlijk kado aan jezelf!

Duur 30 minuten. Kosten € 35,-
Neem je eigen badlaken of doek mee.

Vanwege de vele belangstelling zijn massages van 1 uur niet meer mogelijk.

WhatsApp Image 2018-03-19 at 18.12.11.jpeg

 

Yoni tent sessie

Welkom in de  "yoni tent". Een veilige  plek waar je ruimte krijgt om te delen wat jou in je vrouwelijke intimiteit en seksualiteit bezig houdt . In deze "ontmoeting" mag je schaamteloos al je vragen stellen over je vagina, vrouwelijke seksualiteit, orgasme, menstruatie, overgang, hoe kan ik zelf genieten, partnerintimiteit-  en seksualiteit  etc.

Je bent van harte welkom in mijn niet te missen kleine yoni tent op het healingveld!

Duur: 30 min. kosten: € 20,-

yoni tent 1.jpg