Back to All Events

Vier de verschillen; tantra introductiedag

Een speelse proeverij voor singles en geliefden, die graag willen verkennen, spelen, ontdekken op al die gebieden die een Tantrisch leven en liefdesrelatie zo boeiend, levend en inspirerend kunnen maken…

Zo ga je ervaren hoe je als man en vrouw verschillend waarneemt en reageert en daarmee toch ook vrij kunt zijn in contact. Verschillen zijn soms uitdagend in een vriendschap of in een relatie en tijdens deze dag ga je ervaren hoe dat ook je kracht kan zijn en hoe je elkaar daarin juist aan kan vullen en daardoor vrijer leert bewegen met je medemens.

We gebruiken diverse meditaties uit de tantra, waar adem, contact, aanraking, aandacht en het stromen van de levensenergie door je lichaam belangrijke aandachtspunten zullen zijn.

Jaarlijks verzorgen Corine Lavrijsen en Paul Krol verschillende trainingen en workshops waaronder het gelijknamige https://www.hetpotentieel.nl/workshops/2018/9/28/tantra-3-luik een helende en inspirerende reis voor singles en geliefden die hun leven en hun relatie willen verdiepen. 
Voor iedereen die passievol wil leven en die zijn/haar intimiteit en seksualiteit dieper wil exploreren. Die bewust wil worden wat hem/haar belemmert en opent. Iedereen die kwetsbaar wil durven zijn, die eerlijk en open wil leren communiceren en verlangt naar een ontspannen samen zijn, waar liefde de dragende kracht is.

In de aanloop naar de verschillende weekenden van het Tantra Drieluik organiseren we deze Tantrische introductie-dagen om kennis te komen maken met ons en onze werkwijze en om jullie de gelegenheid te geven te komen proeven aan wat Tantra voor jou en je relatie kan betekenen. 
Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon lekker een dag heerlijk wilt genieten, spelen en ontdekken, zonder de directe intentie het Tantra Drieluik te willen gaan volgen.

TRAINERS
Corine Lavrijsen en Paul Krol (http://www.thefieldoflove.nl/over-mij.html) weten uit eigen jarenlange ervaring wat een enorme verrijking Tantra je leven en je liefdesrelatie kan geven. In hun eigen praktijk begeleiden zij beiden al jaren mannen, vrouwen en geliefden op hun weg naar een bewuster, passievoller en sensueler leven. In deze Tantrische inroductiedag bundelen zij hun krachten en nemen jullie heel graag mee in deze speelse proeverij.
Liefde, wijsheid, meditatie, passie en plezier zijn de ingrediënten die de bedding maken, waardoor jullie dieper kunnen zakken in jezelf en de liefde en overgave aan de ander

LOCATIE: Op het hof van Villebraken in Nijnsel. Villebraken 10

KOSTEN: De kosten voor deze mooie, speelse en inspirerende dag zijn € 88,-. Kom je samen met een partner dan betaal je samen € 158,-

AANMELDING
Vanwege het intieme karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 8 stellen. 
Meld je dus snel aan! 
Aanmelding kan per mail: contact@hetpotentieel.nl of The Field of Love (http://www.thefieldoflove.nl/tantra-introductiedag.html) (reacties via Facebook gelden niet als officiële deelname). 

je bent verzekerd van een plekje na aanmelding en tijdige betaling van de deelnamekosten.

En heb je nog vragen of twijfels, bel me dan even of stuur je vraag per mail. (corine@hetpotentieel.nl)

Reacties van deelnemers aan andere introdagen

2 september 2018 namen we deel aan de introductie dag voor de jaartraining voor stellen.

Het was een geweldige dag die nog steeds na-zingt. Een dag vol afwisseling, vol dynamiek. Ademoefeningen, mantra’s zingen, zacht ‘masseren’ van elkaars chakra’s en weer in beweging komen door dansen. Samen eten, in stilte of elkaar ontmoetend in een prachtige omgeving. 

We voelen ons meer gecenterd en met onszelf verbonden waardoor de verbinding met elkaar ook intenser wordt.

Het was een ‘warme dag’ en we gingen blij en gevoed naar huis. Jullie zijn geweldig fijne begeleiders Corine en Paul waar wij ons volkomen vrij en veilig bij voelen. Dank jullie wel! 

Lieve groet, Cees en Annemieke