Back to All Events

Introductiedag tantra jaartraining yoni4you

  • https://www.groenedak.nl/contact/route/ Augusto Sandinostraat Utrecht, UT, 3573 Netherlands (map)

De verbinding tussen ons hart en ons bekken (vagina, cervix en baarmoeder) zou je kunnen zien als één lichaam van liefde en wijsheid. Daarmee in contact zijn geeft ons vrouwen zoveel meer toegang tot ons ware potentieel, onze zachtheid en kracht en onze sensualiteit en seksualiteit. Veel vrouwen van deze tijd zijn die verbinding helaas kwijtgeraakt of in de war daarover. Maar het verlangen om met onze vrouwenkern in verbinding te zijn, blijft ons terug roepen. Die weg is niet altijd vanzelf te vinden, maar zeker mogelijk...en in een cirkel met vrouwen ondervind je de kracht van je bekken makkelijker dan in je eentje thuis. Het is onze passie jou te ondersteunen bij het herinneren van het weten dat je krachtig bent en dat een gezond en stromend bekken het geboorterecht is van elke vrouw.

Op deze dag, onder leiding van Corine Lavrijssen en Kinga Sidor, ga je ervaren wat voelend leven is en hoe je toegang krijgt tot het stromende leven in je bekken. We werken deze dag met onze adem, met dans, meditatie, (lichaams)bewustzijn en de vrouwelijke juicyness.

Kom een dagje proeven en je vrouwelijkheid voeden. De dag is geschikt voor vrouwen die hun eerste schreden op dit pad zetten en voor vrouwen die al ervaring hebben. 
Tevens geeft deze dag jou de kans om te kijken of een langer groeitraject, middels de jaartraining yoni4you ( 3x 3 daags weekend) tot de mogelijkheden behoort. 
http://hetpotentieel.nl/yoni-4-you/ 

Je bent van harte welkom!!
Liefs Corine & Kinga ♥

Later Event: July 3
Hieros Gamos festival 2019