Back to All Events

Introductiedag tantra jaartraining yoni4you 2019

  • https://www.groenedak.nl/contact/route/ Augusto Sandinostraat Utrecht, UT, 3573 Netherlands (map)

De verbinding tussen ons hart en ons bekken (vagina, cervix en baarmoeder) zou je kunnen zien als één lichaam van liefde en wijsheid. Daarmee in contact zijn geeft ons vrouwen zoveel meer toegang tot ons ware potentieel, onze zachtheid en kracht en onze sensualiteit en seksualiteit. Veel vrouwen van deze tijd zijn die verbinding helaas kwijtgeraakt of in de war daarover. Maar het verlangen om met onze vrouwenkern in verbinding te zijn, blijft ons terug roepen. Die weg is niet altijd vanzelf te vinden, maar zeker mogelijk...en in een cirkel met vrouwen ondervind je de kracht van je bekken makkelijker dan in je eentje thuis. Het is onze passie jou te ondersteunen bij het herinneren van het weten dat je krachtig bent en dat een gezond en stromend bekken het geboorterecht is van elke vrouw.

Op deze dag, onder leiding van Corine Lavrijssen en Kinga Sidor, ga je ervaren wat voelend leven is en hoe je toegang krijgt tot het stromende leven in je bekken. We werken deze dag met onze adem, met dans, meditatie, (lichaams)bewustzijn en de vrouwelijke juicyness.

Kom een dagje proeven en je vrouwelijkheid voeden. De dag is geschikt voor vrouwen die hun eerste schreden op dit pad zetten en voor vrouwen die al ervaring hebben. 
Tevens geeft deze dag jou de kans om te kijken of een langer groeitraject, middels de jaartraining yoni4you ( 3x 3 daags weekend) tot de mogelijkheden behoort. 
http://hetpotentieel.nl/yoni-4-you/ 

Je bent van harte welkom!!
Liefs Corine & Kinga ♥
***************************************************************

Kosten voor de dag € 60,- (je neemt je eigen lunch mee)

Opgeven via mail bij: contact@hetpotentieel.nl 
Na opgave en betaling krijg je de details die je nodig hebt voor deelname


Hieronder kun je enkele reacties lezen van vrouwen die jou zijn voorgegaan bij Kinga en mij:

♥"Echt het meest kostbare cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. De opbouw van de weekenden was zo af, kloppend en rijk. Juist je meebewegen en aandacht geven aan wat zich aandient, maakte het zo dat het voor eenieder was wat het mocht zijn, wat ieder, ik in elk geval nodig had. Dank je Corine, dat je ons erin mee hebt genomen en op ons eigen pad hebt gezet".

♥"Corine leidt je op een veilige en vrouwelijke manier naar je kern en weet zowel de moeilijke als feestelijke momenten te dragen".

♥"Ik heb "wat heerlijk" geroepen terwijl ik pijn had. Dit is een helende reis op weg naar vrouwelijkheid, vertrouwen en sexy zijn. No matter what............."

♥Tijdens de overgangsjaren was ik het contact met mijn vrouwelijkheid en seksualiteit kwijt geraakt. Het was erin geslopen en voor ik het wist, was het vuur in mij gedoofd. Het volgen van yoni4you heeft het contact met mijn levensstroom hersteld. De jaartraining heeft me mijn vrouwelijkheid teruggegeven en zachtheid en sensualiteit in mijn leven gebracht. Langzaam maar zeker ontvouwt zich een nieuwe weg waarin ik en mijn partner elkaar weer treffen met respect voor ieders eigen wensen en grenzen. Het volgen van de jaartraining, onder de bezielende leiding van Corine is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Ik wens iedere vrouw dit prachtig pad. Maritha

♥Lieve Corine,
Wat een verwondering heb ik gevoeld over hoe ik mocht groeien in en rondom de drie weekenden Yoni4you. En hoe mooi is de ontdekking van mijn yoni verlopen. Door de verantwoording zo bij mezelf te leggen met de challenge was er geen ontkomen meer aan. En juist daardoor heb ik zoveel mogen ontdekken in het voelen wat er in mijn lijf en yoni gebeurt. Wat een rijkdom! Daar word ik als vrouw ook zelfverzekerder, krachtiger, warmer, mooier, duidelijker, zachter van. Mijn dankbaarheid is groot voor je begeleiding op dit pad. Je hebt zo mooi aangevoeld wat voor mij juist was. Ik voel me een godin. Deze ervaring wens ik heel veel vrouwen toe. Liefs uit mijn hart! Jeanette

♥Yoni4you
Heeft met geholpen om evenwicht te hervinden en lichaam en geest op te laden. In de veilige bedding van de yoni4you sisters mocht alles er zijn en in verbinding worden gebracht zonder schaamte, oordeel of schuldgevoel. Het heeft me de kracht gegeven om mijn leven onder ogen te zien, oordelen over mijzelf los te laten, te leren vertrouwen op mijn lichaam en verantwoordelijkheid te nemen. Tegenstrijdige gedachten, het niet weten welke kant op te moeten gaan: door de spiegel van Corine werd de kern geraakt. Ze heeft met geleerd te luisteren naar mijn hart zonder gezond verstand uit het oog te verliezen.
Door in mijn lijf te komen heb ik vertrouwen dat alles zich zal ontvouwen zoals het moet zijn. Hartegroet Diane

♥Op een natuurlijke manier, reis ik naar binnen en naar mijn vrouwelijke essentie. Wat ik zo fijn vind is dat er niets geforceerd hoeft te worden, niets opgepompt en niets hoog te houden. Corine jij brengt ons in het moment en nodigt uit eerlijk naar onszelf te kijken. Je begeleid de groep heel authentiek, krachtig en op een prachtige transparante manier. Ik ontmoet mezelf in mijn vrouwelijke essentie en leer mezelf daar omarmen in liefde en acceptatie. De spiegels van de andere vrouwen en het gevoel van zusterschap zijn een groot geschenk tijdens de weekenden. Dankjewel Corine en zusters. Sitie.

♥Yoni4you is een onvergetelijke reis naar mijn eigen kracht en liefde geweest. Het drieluik heeft me meer bewust gemaakt van mijn yoni en de verlangens van mijn yoni. Door de zachte bedding van een vrouwengroep kon ik voor het eerst de veiligheid in mijzelf voelen waar ik die altijd buiten mijzelf heb gezocht. Dat is een groot geschenk. Het was heel fijn dat alles er mocht zijn: schaamte, angst, pijn, schuld, verdriet, boosheid maar ook genot en intense vreugde. Yoni4you heeft mij echt in proces gezet. Daarnaast heb ik genoten van al mijn zusters. We hebben heerlijk gedanst, gelachen, gezwommen, gezongen en gegeten. En heel veel met elkaar gedeeld. Dat is echt bijzonder. Corine is compleet toegewijd aan dit pad en begeleidt de weekenden op heel natuurlijke wijze. Ze spreekt uit eigen ervaring en dat voel je. Ook haar assistentes hebben veel bijgedragen aan de fijne en open sfeer in de groep. Yoni4you vereist wat moed en is spannend. Maar je krijgt er heel veel voor terug! Ik ben dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken en kan dit drieluik van harte aanbevelen. Caroline

♥"Sweet Kinga. I had no expectations when joined your circle for the first time - I got to hand it to you- You blew of my mind! Love & light.” Anette

♥ "Lieve Kinga! ♥ I’m so absolutely thankful and happy inside that i came tonight! I had totally not expected it, now I’m fully connected and present…! Thank you all! ♥ .“ Love, Jovanna

♥ "Hmmmmmmm….weer heerlijk alles wakker & lekker & koester & lief & mniam & open &…Lekker van MIJ genoten! Wat een lekker lijf ♥ “Mila

♥ "Lieve mooie Kinga. Dank je voor de mogelijkheid. Dit voelt zo goed, helpt, voelt heel puur. Jouw begeleiding vind ik erg fijn, zacht, vrouwelijk, duidelijk, vooral heel puur. Thnxxxxxxx.” Charlotte.

♥ "Lieve, mooie, krachtige vrouw. Wat een heerlijke avond. Ik had het voor geen goud willen missen. Dit is een mooi moment in mijn leven. Een beging van al het nieuws en al het ouds waarnaar ik terug lijk te gaan (her-ontdekkend van mezelf). Je bent heel zacht, maar ook ZO krachtig. Een mooie inspiratie! DANK! ♥ “ Liza

♥ "Heel erg bedankt voor deze mooie avond. Ik was erg zenuwachtig en vond het eerste contact (toen alleen nog oogcontact) erg spannend. Door de rustige manier waarop het opgebouwd werd kon ik langzaam loskomen. Nu loop ik de deur uit met een ontspannen lach en geef zelfs knuffels aan vrouwen die ik voor vanavond nog nooit gezien had. Dank je wel, dit is mooi! Love you all – xxx- Lucia

♥ "Lieve, sterke, zachte, oprechte, leergierige, open, krachtige, wijze Kinga. Mijn eerste vrouwencirkel bij jou was zo fijn, zacht en voedend. Het hart als thema. Mooi- de twee cirkels van de Shiva’s en Shakti’s. Dansen voor elkaar…zo veilig voelde ik mij. En dat komt door de setting/ de veilige bedding die jij gaf. De helende handen op mijn rug/ hart, de schoot waar ik in mocht liggen bij mijn mooie Poolse sister, het energie werk, prachtige ondersteunende muziek erbij, lekkere thee met lekkers. De rust en vertrouwen die je die avond uitstraalde was zo fijn om in te zijn. Daardoor kon ik ook zakken. Ik ben trots op jou jij mooie vrouw. Ik voel me rustig en vredig. Stil van binnen vol vertrouwen. Ook geïnspireerd om nog meer te gaan durven neerzetten. Dank je lieverd dat je deze mooie cirkel voor je sisters neerzet. I love you sister.” Corina 


Picture artist credits: artofmarabelle/ Mara Thornhintcher/ Etsy