Tantra drieluik:   Vier de verschillen! Leer de basics van tantrafo
Dec
6
to Dec 8

Tantra drieluik: Vier de verschillen! Leer de basics van tantrafo

In drie op zichzelf staande weekenden gaan we verkennen, spelen, ontdekken en verdiepen op al die gebieden die een tantrisch leven en een tantrische relatie zo boeiend, levend en inspirerend kunnen maken.
Een helende en inspirerende reis voor iedereen die zijn/haar leven en de verbinding met anderen wil verdiepen, die passievol wil leven en die intimiteit en seksualiteit dieper wil exploreren. Iedereen die zich bewust wil worden wat hem/haar belemmert en opent. Die kwetsbaar durft te zijn, die eerlijk en open wil leren communiceren en verlangt naar een ontspannen in zichzelf en samen zijn. Een samenzijn waar liefde de dragende kracht is.


View Event →

Yoni4you 2019 Jaartraining voor vrouwen
Sep
13
to Sep 15

Yoni4you 2019 Jaartraining voor vrouwen

Een innerlijke reis naar het verlangen van je hart, je baarmoeder en je bekken

Wordt weer die je werkelijk bedoeld bent te zijn en empower jezelf door JA te zeggen tegen jouw wijsheid, je kracht en zachtheid, je intuïtie, liefde en sensuele seksualiteit.

Gun jezelf een kans om in een veilige bedding van vrouwen jezelf te herontdekken.

View Event →
Satsang met Corine en Paul:  "Adem en Vertrouwen"
Sep
28
11:00 AM11:00

Satsang met Corine en Paul: "Adem en Vertrouwen"

Satsang is een Sat= ontmoeten in Sang= waarheid

Satsang is een samenkomst van mensen en mogelijkheden, waar vragen gesteld kunnen worden en waar antwoorden  het bewustzijn, zelfonderzoek en spirituele groei prikkelen.

Een Satsang is interactief en nodigt uit om elkaar in alle eerlijkheid te ontmoeten. Om echt naar elkaar te luisteren en soms ook samen in stilte te zijn.

View Event →
Vier de verschillen; tantra dag voor Geliefden
Sep
2
9:30 AM09:30

Vier de verschillen; tantra dag voor Geliefden

Een speelse proeverij voor geliefden waarin we gaan verkennen, spelen, ontdekken op al die gebieden die een Tantrische liefdesrelatie zo boeiend, levend en inspirerend kunnen maken…

Zo ga je ervaren hoe je als man en vrouw verschillend waarneemt en reageert en daarmee toch ook vrij kunt zijn in jullie contact. 
Verschillen zijn soms uitdagend in een relatie en tijdens deze dag ga je ervaren hoe dat ook jullie kracht kan zijn en hoe je elkaar daarin juist aan kan vullen en daardoor vrijer leert bewegen met elkaar.

View Event →
Lorelei Zomer Festival; Vrouwe van overvloed
Aug
21
to Aug 26

Lorelei Zomer Festival; Vrouwe van overvloed

Hoe kom jij als vrouw in contact met het overvloedige potentieel waar jouw vrouwelijke essentie rijk aan is? De makkelijkste weg is via de seksuele energie, die deel uit maakt van jouw levensenergie. Deze energie kunnen je eenvoudig zelf vermeerderen. In de tantraworkshop voor vrouwen ga je de seksuele energie in een helend daglicht zetten. Een kracht die kan bijdragen aan jouw genot, jouw heling, jouw kracht, jouw energie en je bewustzijn.

View Event →
Tantric body de-armouring Level 1 Berlin
Jul
11
to Jul 15

Tantric body de-armouring Level 1 Berlin

Tantric Body De-armouring (TBD) enables us to let go of holding patterns that lower our vibrational frequency and stand in the way of our full participation and enjoyment of life. Sunny Ju and Corine Lavrijssen will take you on this highly experiential journey, that has been developed by Andrew Barnes

View Event →
Yoni4You Jaartraining
Mar
9
to Mar 11

Yoni4You Jaartraining

  • Wil jij je vrouwelijk potentieel meer leven en stapsgewijs leren hoe dat kan?
  • Wil je graag meer inzichten en kennis over het vrouwelijk lichaam en de vrouwelijke seksualiteit ?
  • Wil jij  weer genieten van elk deel van je lichaam?

Dan is dit 3-luik iets voor jou.

View Event →