foto website, wie ben ik.png

Wie ben ik?

Tijdens mijn werk in de gehandicaptenzorg (1977-1988) heeft de meervoudig gehandicapte mens mij iets geleerd over het leven in zijn puurste vorm. De organisatie waarbinnen ik werkte bood mij de gelegenheid te groeien in leiderschap en dienstbaar zijn. Hierna nam mijn leven een totaal andere wending door mijn toewijding aan het moederschap. Het leven heeft ons 4 kinderen geschonken, die mijn beste leermeesters zijn, Dit ervaar ik als een enorme rijkdom. Het moederschap heb ik gecombineerd met studie, het proces van bewustwording en innerlijke groei. In de loop der jaren heb ik geleerd het leven te Leven. Steeds meer vanuit innerlijke kracht i.p.v. uiterlijke macht. Kennis is zo wijsheid geworden. Mijn uiterlijke schijnbare veiligheid maakte plaats voor een diep innerlijk weten dat alles in de kosmos met elkaar verbonden is. Het is mijn passie deze wijsheid met anderen te delen en hen te inspireren meer vanuit het hart te leven, hen uit te nodigen hun angsten te overwinnen, om zo meer in contact te komen met de kracht die binnen henzelf leeft. Zo wordt de weg vrijgemaakt om je ware potentie te leven, om een liefdevol mens te zijn, in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Tantra heeft mij de afgelopen 10 jaar zeer ge├»nspireerd, bevrijd en bewust gemaakt. Dit maakt dat deze spirituele mystieke levensvisie de rode draad in mijn werk is. Van duaal bewustzijn naar eenheidsbewustzijn, daar ga ik voor!

ZET OOK JOUW LICHT IN DE WERELD!