Tantra sessies

Naamloos-2.png

Sessies voor Mannen

Mannen zijn bij mij van harte welkom. Ik ben graag dienend als jij wilt ervaren dat seksuele energie meer is dan een lekker gevoel in je bekken. Mijn benadering is liefdevol, integer en soms ook confronterend. Lees hier meer over de thema's waarbij ik je zou kunnen ondersteunen.

Naamloos-1.png

Sessies voor Vrouwen

De wereld snakt naar  vrouwelijke waarden zoals zachtheid, liefde, verbinding, bewust en met aandacht leven. Als vrouw hebben we veelal leren (over)leven vanuit meer mannelijke waarden, waardoor de balans in onszelf en de wereld zoek is geraakt. Ik maak me graag sterk voor de integratie van de mannelijke en vrouwelijke energieën in onszelf. Lees hier meer hoe.

4bf807a050c5e717c40a9579ee2c261f--twin-flames-twin-flame-love.jpg

Sessies voor Paren

Je leven delen met een Geliefde, voelt soms als je leven delen met een leermeester, die niets ongezien laat. In intieme relaties worden de meeste persoonlijke thema's uitvergroot en gespiegeld. Dat maakt dat je soms voor grote uitdagingen komt te staan, of dat je vastloopt met je partner waardoor je elkaar niet meer kunt  bereiken of voelen. Dat is voor even niet erg, maar als dat te lang duurt, raken jullie de verbinding met elkaar kwijt, het intieme karakter raakt verloren en de zin in elkaar verdwijnt. Hoe kom je weer tot elkaar of hoe verdiep je de relatie. Tantra kan een nieuw impuls brengen waardoor jullie de zin in elkaar en de levendigheid in de relatie weer terug  kunnen brengen naar de verliefdheid van ooit.